DIGITALT.

Efterfrågan på digitala lösningar har på senare tid ökat enormt och vi är övertygade om att det virtuella formatet är här för att stanna. ROAs profiler har gjort flertalet digitala gig i olika typer av upplägg. Vi har också ett nära samarbete med en fantastisk studio och tekniker i Stockholm om man inte själv har en studio att erbjuda.

Vi hjälper dig gärna hitta den perfekta lösningen för just ditt företag och evenemang. Nedan följer olika förslag på hur man kan applicera våra profiler i ert digitala sammanhang.

 

PODCAST FÖR FÖRETAG

Podcasts är ett snabbt växande ben och våra podcasts har allt mellan 15.000-210.000 antal unika lyssningar per avsnitt. Att skapa en podcastprodukt för företagskunder känns som en självklarhet i nutid.

Just nu sker detta främst digitalt men framåt kan detta såklart även köras live.

Inramningen är att profilerna sitter i en studio/soff-miljö.

Vi skapar en interaktiv miljö där frågor från anställda varvas med ämnen som är relevanta för just ditt företag. Anställda/publik kan hela tiden interagera genom frågor live alt. om man hellre ser att man har en moderator från företaget.

Detta är ett avslappnat humoristiskt upplägg där man blandar nytta med nöje.

EXEMPEL:

Podden ”Ursäkta” med Johanna Nordström & Edvin Törnblom presenterar:
”Skanskas fantastiska årsmål”

”David Batras Podcast” presenterar: ”ICAs nya värdeord 2021”

Podden ”Snutsnack” med komikern och ex säpoagenten Hasse Brontén presenterar
”Oatlys nya säkerhetsplan”

Presentera ditt bolags viktiga men möjligen lite fyrkantiga mål/budskap/förändring på ett levande, humoristiskt, unikt och framförallt minnesvärt sätt.

David Batra, ”David Batras podcast”

David Batra, ”David Batras podcast”

David Batra och hans humorkompisar bläddrar igenom landets lokaltidningar i jakten på de allra minsta nyheterna. 
Hasse Brontén, ”Snutsnack”

Hasse Brontén, ”Snutsnack”

Snutsnack är en podcast där Hasse Brontén gästas av riktiga poliser. Lyssnaren får ta del av gästernas unika ögonblick och avgörande situationer som har haft stor påverkande och betydelse vidare i livet.
Johanna Wagrell och Elinor Svensson, ”Vad blir det för mord?”

Johanna Wagrell och Elinor Svensson, ”Vad blir det för mord?”

En oseriös podcast om mord. Komikerna tillika true crime-virtuoserna Johanna Wagrell och Elinor Svensson, berättar varje vecka ett mord/brott/hemskhet för en tjejgäst. Spekulationer och egna åsikter blandas med dålig smak och fruktansvärt intressanta grejer.

Johanna Nordström och Edvin Törnblom, ”Ursäkta”

Johanna Nordström och Edvin Törnblom, ”Ursäkta”

Sveriges största podcast som underhåller hundratusentals lyssnare varje månad. Johanna Nordström och Edvin Törnblom diskuterar nöjesvärlden och bjuder på sig själva.

Kristina Keyyo Petrushina och Hampus Hedström, ”Frågar åt en kompis”

Kristina Keyyo Petrushina och Hampus Hedström, ”Frågar åt en kompis”

Med satir och ironi diskuterar Keyyo och Hampus allt från de mest tabubelagda ämnen till vardagliga ämnen som göms bakom ursäkten ”frågar åt en kompis”.

Torbjörn Averås Skorup, ”Torbjörns radioprogram”

Torbjörn Averås Skorup, ”Torbjörns radioprogram”

Ett klassiskt radioprogram med humoristisk inriktning i ett poddformat. Återkommande segment blandas med veckans nyheter och trams.

Carin Da Silva och Vivi Wallin, ”Mammasanningar”

Carin Da Silva och Vivi Wallin, ”Mammasanningar”

Mammasanningar är podden som pratar om det osminkade föräldraskapet med humor och stor igenkänning.

FÖRINSPELADE FÖRELÄSNINGAR

Vi erbjuder några av Sveriges bästa föreläsare och komiker – nu också i ett virtuellt förinspelat format. Ta del av en inspirerande föreläsning från någon av våra profiler. Kvalitetssäkrat, snabbt och enkelt!

Marika Carlsson Säg ”JA”
Varför är det så svårt att säga ja till nya utmaningar? Instinkten är att säga nej, för att på så sätt skydda sig själv och andra. Kan man vända på den skutan och vad händer om man gör det?
Det och mycket mer pratar Marika om i denna underhållande och lite annorlunda föreläsningen.
”Tror du jag är en ja eller nej-sägare?” – frågar Marika

Jesper Rönndahl
Jesper är en riktig info-tainer! I sina föreläsningar förklarar han vetenskapens innersta mysterier så att alla hänger med – och skrattar på vägen. Han tar sig an mänsklighetens största stundande problem och löser dem med med sin unika idéer.

Hampus Hedström
I Hampus föreläsningar delar han med sig av sina lärdomar och hur man bör tänka i sin digitala marknadsföring. Som företagare redan från 15-års ålder förklarar han sitt tankesätt för att tillämpa det för att nå sina mål eller hur man som företag hänger med i reklambranschen.

Anna Kinberg Batra
2015 blev Anna Kinberg Batra Moderaternas första kvinnliga partiledare och ledde ett omfattande förändringsarbete för att partiet åter skulle vinna valet – och hon själv bli Sveriges första kvinnliga statsminister. Men med ett år kvar till valet tvingades hon sluta under kuppartade former från de egna.

 

DIGITALA GIG STREAMING

Flera av våra profiler är öppna för att erbjuda standup eller föreläsning i ett livesänt format. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det bästa förslaget för just ert evenemang.

ROA STOCKHOLM AB
Blekingegatan 26
118 56 Stockholm
E-mail: info@roa.se

©2021 ROA STOCKHOLM AB |WEBPROD BLOMILL