TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Frida Boisen
BOKA Frida

FRIDA BOISEN

Frida Boisen är en av Sveriges bästa digitala profiler. Med entusiasm och kunskap inspirerar hon människor och tar varje evenemang till en ny nivå.

Frida kan bokas som: Konferencier, moderator, föreläsare, samtalsledare och programledare.

Frida är VP och Digital chef för Bonnier Magazines & Brands och har en lång bakgrund inom medievärlden. Hon är världsmästare på sociala medier och vet allt om hur du slår igenom mediebruset och blir framgångsrik med nya digitala möjligheter!

Hon är författaren bakom boken "Digital Succé” och nu högaktuell med uppföljaren "Digital Passion - så blir du en vinnare med sociala medier".

Programledare i Lyxfällan i TV3 och inom kort kommer hon även att inta jakten på näthatare
i programet Trolljägarna i samma kanal!

2017 blev hon framröstad till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, till årets Digitala Ledare, hon är rankad som en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och utsågs av Resumé till en av Sveriges 150 Superkommunikatörer.

2016 utsågs Frida som en av Sveriges topp 5 mest populära kvinnliga föreläsare och moderatorer. Hon är även kolumnist i Expressen och har synts flitigt i SVT som Sociala medier-expert.

Frida drivs av passion och engagemang och lämnar ingen läsare, lyssnare eller åskådare oberörd!

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Frida Boisen
Foto: -
Press bild Frida Boisen
Foto: Johnny Wohlin/TV3

Citat

”Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event”
//Johanna Björnsund, Consid


"Frida är ett fullblodsproffs. Kompetent och inspirerande. En grym föreläsning!
Jag blir lika glad och inspirerade varje gång jag träffar henne och min känsla delades av alla andra som lyssnade på Frida igår"
//Arturo Arques, Swedbank


"Strålande superpeppföreläsning och mycket professionellt och trevligt bemötande ö h t från Frida (uppskattas mkt av oss arrangörer). Enormt uppskattat bland våra besökare - vilket märktes inte minst på alla selfies med Frida! Så: Stort tack!”
// Maria Wiberg, Stockholmsmarknader

"Mycket engagerande! Frida har publiken i sin hand från första stund och lyckas med att vara proffsig, rolig och samtidigt personlig på ett fantastiskt vis.
Fridas framträdande motsvarade publikens förväntningar och responsen efteråt har varit överväldigande bra!”
//Marianne Nilsson, Region Värmland


"Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar dragning av liksasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna! Tack!"
// Thérèse Lundquist, Bergendahls 


"Alltså...v i l k e n performance! Sååå sanslöst bra du är på att trollbinda en publik! Retoriskt fulländad o den där inspirerande energin som man bara rycks med i! Blev uppriktigt smittad av din eufori! Tack!"
// Annika Jankell

Föreläsningar

Digital succé

Häng med på en energifylld, uppdaterad och superinspirerande föreläsning där Bonnierchefen Frida Boisen, världsmästaren i sociala medier, delar med sig av konkreta och effektiva tips på hur ni kan boosta era affärer med sociala medier.

Läs mer