TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Jenny Strömstedt
BOKA Jenny

Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt är en av Sveriges skickligaste programledare. Med sin gedigna kunskap leder hon samtal och debatter med stort engagemang. 

Jenny kan bokas som: Konferencier, moderator, föreläsare och debattledare.

Med en gedigen erfarenhet som sträcker sig från partiledardebatter, välgörenhetsgalor, svenska och amerikanska valvakor till Nyhetsmorgon, Kalla fakta, Brottsjournalen och hennes egna program i TV4 – Jenny Strömstedt, har Jenny skapat en unik journalistisk plattform, såväl samhällspolitisk som underhållande. 

Jenny är ständigt aktuell som en av Nyhetsmorgons mest älskade profiler, och syns även som programledare i exempelvis "Tillsammans med Strömstedts".

Jenny är en mycket uppskattad och väl anlitad moderator, känd för att nå ut till en bred publik och kännetecknas av sin förmåga att knyta samman humor och värme med en bred kunskap och ett djupt engagemang.

Jenny är också krönikör i Expressen och har tillsammans med Kristina Thulin skrivit flera böcker på temat jämställdhet.

Smakprov

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Jenny Strömstedt
Foto: ANNA-LENA AHLSTRÖM

Föreläsningar

Inspirationsföreläsning med Jenny

I Jennys inspirationsföreläsning tar hon upp ämnen som föräldraledighet, manligt vs kvinnligt och vad som bl.a. faktiskt måste förändras för att det ska kunna bli mer jämställt på arbetsplatsen och hemma hos var och en.

Läs mer