TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Hasse Brontén
BOKA Hasse

Hasse Brontén

Hasse Brontén personifierar uttrycket "spritter av glädje". Hasse är lika glad på scenen som publiken blir av att få se honom.

Hasse kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater.

Hasse Brontén är polisen som blev komiker, och han har en humor som roar dom allra flesta, både gammal som ung.
Humorn är glad och rättfram och handlar om allt möjligt i vår omvärld.
Det mesta blir roligt när det betraktas ur Hasses egna, lite udda perspektiv!

Hasse är en mycket uppskattad konferencier, och han anlitas flitigt till olika galor och arrangemang. Med humor, värme och proffsig framtoning leder han publik genom allehanda programpunkter såsom exempevis prisutdelningar och tal.

Med sin podd "Snutsnack" når Hasse varje vecka en stor lyssnarskara som får ta del av spännande och känslofyllda historier från polisvärlden.


Smakprov

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Hasse Brontén
Foto: Robert Eldrim
Press bild Hasse Brontén
Foto: Robert Eldrim
Press bild Hasse Brontén
Foto: Robert Eldrim
Press bild Hasse Brontén
Foto: Robert Eldrim
Press bild Hasse Brontén
Foto: Robert Eldrim
Press bild Hasse Brontén
Foto: Robert Eldrim

Citat

"Mycket bra föreläsning. Vi är väldigt imponerade av Hasses sätt att pendla mellan humor och allvar. Det kunde vara så tyst, trots ca 150 i publiken, att man skulle kunna höra en knappnål falla i ena stunden och i den andra så brast publiken ut i uppriktiga skratt." // Ola Wistedt, Balans Uppsala

”Vi är väldigt nöjda med Hasse, han gjorde en bra show och ungdomarna tyckte han var jättebra. Så tack så mycket.” //Jessica Jonasson, Fritidsamordnare Tanums kommun

”Vi ville ha underhållning med klass, en ”ståuppare” som kunde bjuda nåt nytt som ingen redan sett sig trött på. Hasse toppade en redan lyckad KickOff med ett sjukt kul nummer. Om du inte vill chansa, boka Hasse. Han levererar!” // Ulrika F Pettersson Topnordic AB (tidigare Office Data i Sthlm)

”Ingen hade gjort det bättre än Hasse. Lätt att jobba med, positiv… det var många som kom fram och frågade vart vi hade hittat den här killen. Vi är jättenöjda. Vår VD Hans Johansson skrev en liten ledare till nästa program som jag gjorde i går och där nämnde han att Ståupp komikern Hasse Brontén var lysande” // Karina Andersson, Gävletravet

”Vill bara kort säga att Hasses uppträdande under gårdagens evenemang var oerhört uppskattat! Det gjorde han på ett förstaklassigt vis och bättre kunde det inte blivit!”
//Johan Färm, VD, BRM Europe AB

Föreläsningar

Bipopulär

Varför pratade vi aldrig om att pappa hade en psykisk sjukdom?

Läs mer
Från kommisarie till komiker

Den handlar om att ta sig ur gamla hjulspår. Att göra det där man har drömt om.

Läs mer