TEL: 08-400 200 10   BOKA / KONTAKTA OSS HÄR   boka@roa.se
Måns Möller
BOKA Måns

Måns Möller

Måns Möller är en finurlig komiker. Han är absolut landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

Måns kan bokas som: standupkomiker, konferenciér, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater.

Måns Möllers humor är snabb, bred och vass. Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – inte bränns.

För den stora publiken är Måns Möller mest känd för sitt egna tv-program Cirkus Möller, men även som ständig panelmedlem i Time Out och som programledare för Extra Extra.

I höst är Måns aktuell med "Världens Historia - Den osminkade sanningen", fortsättningen på succén "Sveriges Historia".

 

Smakprov

Pressbilder

Ange fotografens namn vid publicering.
Press bild Måns Möller
Foto: Robert Eldrim
Press bild Måns Möller
Foto: Robert Eldrim
Press bild Måns Möller
Foto: Robert Eldrim
Press bild Måns Möller
Foto: Robert Eldrim
Press bild Måns Möller
Foto: Linus Hallsénius
Press bild Måns Möller
Foto: Sanna Dahlén

Citat

Du kom till oss o dominerade på ett underbart sätt. Alla uppskattade dej,bara såå bra! Alla har ringt o vissa trodde dom varit på gym. Träningsvärk i mage o käkar.
Ett stort tack önskar vi på Rönne Bygg. //Pelle

”Vi vill tacka dig för det enormt proffsiga och bra jobb du gjorde, vi är själva jättenöjda med hela dagen och hur det blev och kommer varmt rekommendera dig vidare.” // Anna Lindholm, HusmanHagberg AB

" Måns är en varm och härlig person att arbeta med och han levererar alltid på topp. Med snabba repliker, mycket humor men samtidigt ett stort allvar får han med sig publiken från start till mål" // Anna Wikestedt, Wikestedt Event 

 

 

Föreläsningar

Att nå sina mål

I maj 2015 (efter ungefär två års förberedelser) gav sig Måns Möller ut på sitt livs största äventyr. Han skulle cykla kust till kust – 420 mil på 24 dagar över USA.

Läs mer
Öka livet

Om humor, stress och konsten att njuta av livet i praktiken.

Läs mer
Jävla Pajas

Hur tacklar man situationen att livet ställs upponer samtidigt som man försöker hålla karriären igång?

Läs mer